Синютка підбив підсумки вивезення сміття зі Львова

Максим Бурич  |  Понеділок, 24 липня 2017, 13:10
Голова ЛОДА Олег Синютка зауважив на перешкоджанні вивезення сміття зі Львова активістами декількох міст на Львівщині
Синютка підбив підсумки вивезення сміття зі Львова

Про це під час брифінгу заявив голова ЛОДА Олег Синютка. За його словами, сміття зі Львова вивезено повністю,  а перший етап угоди між ЛОДА та міською радою зі сторони адміністрації виконано.

"Ми завершили перший етап, який я оголошував під час підписання угоди щодо вивезення сміття зі Львова. На сьогоднішній день і вже впродовж тижня очищені всі контейнері майданчики з ТПВ. За цей час ми зіткнулися з багатьма проблемами. По-перше, це відсутність довготермінових угод по вивезенню сміття з територіями Львівщини чи іншими областями, по-друге ми зіткнулися з перешкоджанням від мешканців та активістів громад.

Такі перешкоди були у Стрию та Миколаєві. Нам треба було знайти з ними компроміс, аби налагодити вивезення сміття зі Львова. По-третє, ми маємо на сьогодні відмову по вивезенню сміття у таких містах як Белз, Рава-Руська та Броди", - зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, Олег Синютка обіцяє: «З 1 серпня буде відновлене сортування сміття. Це в першу чергу пластик, скло і папір». Під час брифінгу голова ЛОДА заявив, що відбулось часткове розірвання угоди з перевізником «АVЕ-Львів». Такі міри зроблено через те, що дана компанія не справляється зі своїми обов’язками з вивезення сміття.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments