На Львівщині відкривається табір «тиждень без планшету»

Вівторок, 4 липня 2017, 15:44
Англомовний табір «Тиждень без планшету» відкриється на Львівщині з 17 по 23 липня
На Львівщині відкривається табір «тиждень без планшету»

Спільними зусиллями Львівської ОДА та громадськості для 50 дітей цьогоріч стануть учасниками англомовного табору «Тиждень без планшету» в рамках якого заплановані різноманітні заходи з оздоровлення, навчання та відпочинку дітей зі Львівщини. 

За словами начальника відділу молодіжної політики Львівської ОДА Юрія Горуна, участь у таборі візьмуть діти з сел на Львівщині, діти військових-учасників АТО та діти-вимушені переселенці.
 

«17 липня - старт табору до 23 липня включно. Кожного року, починаючи з 2003, від Львівської ОДА відбувається конкурс молодіжних проектів. Цьогорічні переможці ГО
«Центр просвітництва та розвитку людини» запропонували проведення такого табору та Львівська ОДА в рамках спів фінансування в рамках програми «Молодь львівщини 2016-2020 роки» погодила проведення такого оздоровчого заходу», - повідомив Юрій Горун.
 

Як зазначив ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Роман Благута, табір буде проведений на території навчально-тренувального комплексу під керуванням Львівського державного університету внутрішніх справ. «Це буде англомовний табір. Організатори роблять на цьому основний акцент. В програмі багато різних заходів.

На сьогоднішній день подали заявки на участь вже близько 40 дітей. Проте, програма розрахована на обмежену кількість людей. В цьому році табір вміщуватиме до 50 дітей», - зазначив Роман Благута.

Важливість проведення такого табору в саме такому форматі підкреслила голова ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» Наталія Проць. За її словами, англомовний табір допоможе дітям швидше зацікавитись у вивченні іноземних мов, а діти, які опинились у різноманітних складних ситуаціях краще адаптуються у житті на Львівщині завдяки живому спілкуванню зі своїми однолітками.

«Важливо, аби діти спілкувались зі своїми однолітками саме не через гаджети, а в живу. Переселенці швидше адаптуються та зможуть роздружитись з дітьми. В програмі заплановано багато заходів, серед яких і навчання надання першої медичної допомоги, і прийоми самооборони, кінні прогулянки ну і звісно відпочинок», - зазначила Наталія Проць. Обмежена кількість місць стає цьогорічним «квестом», тому організатори запрошують якомога швидше подати заявку на участь у таборі.
 

Нагадаємо, Слабо? На Львівщині молоді кидають виклик: тиждень прожити без планшета

 

comments powered by HyperComments