Мікрогромада «Білогорща» відновила футбольний стадіон

Четвер, 29 червня 2017, 13:18
У Львові стартувала презентація зреалізованих проектів у рамках проекту «Громади в дії».
Мікрогромада «Білогорща» відновила футбольний стадіон

30 червня о 19:00, у Львові відбудеться відкриття відновленого футбольного поля на вул. Лаврівського,15-32.

За словами активістів мікрогромади "Білогорща", на прикладі стадіону хочуть показати,що відновлення спортивних комплексів може починатись з громади і ставати модним у нашому місті.

Стадіон має стандартні розміри 60 на 90 метрів з натуральним газоном.

"Наразі зроблено вже чимало: прийнято ухвалу ЛМР щодо призначення цієї ділянки під спортивний майданчик, проведеного підготовчі роботи для посіву газону та загороджено територію. Планується в найближчий час встановити систему поливу та освітлення території, змонтувати роздягальні та технічні споруди, відкрити дитячо-юнацькі секції для занять командними видами спорту", - зазначив активіст мікрогромади «Білогорща», Михайло Семко.

Нагадаємо: проект «Громади в дії» здійснюється за фінансування Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA∓LA) 2012 and 2013».

Проект спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження ефективного діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень.

Нагадаємо, Мостиська та Новокалинівська ОТГ отримали два сміттєвози.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments