До Дня Конституції львівські десантники вручили відзнаки побратимам і волонтерам

Середа, 28 червня 2017, 12:54
Окрім того, відзнаки вручили побратимам, які уже завершили службу.
До Дня Конституції львівські десантники вручили відзнаки побратимам і волонтерам

У переддень святкування Дня Конституції України львівські десантники провели урочисті заходи з нагоди вшанування особового складу, який виконував бойові завдання у зоні АТО. Сотня армійців отримали різного ступеня державні відзнаки та нагороди за проявлену мужність і виконання свого військового обов’язку на Сході нашої держави.

Окрім того, відзнаки вручили побратимам, які уже завершили службу, волонтерам, які підтримують військових на сході. Серед тих, хто отримав відзнаку, боєць АТО, депутат Львівської міської ради з фракції «Народний контроль», представник ГО «Союз Ветеранів Десанту» Віталій Свінціцький.

 «Ця відзнака по праву належить усім хлопцям, з якими служив, з якими стояв на передовій, з якими їздив на схід із волонтерською допомогою. Головне, що хлопці повернулися додому. Живі. Що нарешті мають змогу після тривалого перебування на війні, відпочити, побути зі своїми сім’ями, дружинами, дітьми. Побратими, товариші, дякую, що сьогодні Ви гідно несете свою службу. Про ваш професіоналізм найкраще свідчать новини про те, як получають вогню по повній «сєпари» і російський агресор. У вашій силі нема жодних сумнівів! Перемога буде за нами», – написав Віталій Свінціцький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, з нагоди Дня Конституції зі святом привітали 80-й аеромобільний полк.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments