У Львові обговорили забезпечення земельними ділянками воїнів АТО

Максим Бурич  |  Середа, 14 червня 2017, 19:20
Генеральний план будівництва та детальний план території земельних ділянок за Львовом для забезпечення потреб воїнів АТО обговорили на громадських слуханнях у міській раді Львова
У Львові обговорили забезпечення земельними ділянками воїнів АТО

Сьогодні, 14 червня, у Львові відбулись громадські слухання щодо надання земельних ділянок для військовослужбовців – учасників АТО. Територія, яку будуть надавати для військових знаходиться поза Львовом по вулиці Замарстинівська.

З 1 червня по 26 червня цього року триватимуть громадські слухання детального плану території земельних ділянок, розташованих за межами населеного пункту Львова по вулиці Замарстинівська. Район розташований біля північно-західної межі Львова в лісопарковий зоні, за 4-5 км на північ від центральної частини міста. Рельєф ділянки пагористий з ухилом у східному напрямку до долини Полтви, та майже з усіх сторін обгороджений лісом.

За задумом авторів проекту, земельні ділянки будуть віддаватись під дачі. Тому забудова території, представлена на громадських слуханнях, передбачатиме два види будівель – дачі та житлові будинки садово-городнього кооперативу.

«На території будуть присутні дитячі та спортивні майданчики, парковки та два виїзди на вулицю Замарстинівська.  Окрім того, у зв’язку з нерівною поверхнею території, ми розбили всі ділянки на «три рівні», що не заважатиме розміщенню будівель та земельних ділянок, та збереже первинний рельєф», - зазначають автори проекту.

На території лише 48% буде відведено під забудову. Згідно генерального плану розраховано будівництво 143 дачних будинків. При середньому коефіцієнті сімейності 2,8 в дачному кооперативі проживатиме близько 495 мешканців.

Для учасників АТО та їх сімей передбачено будівництво будівель орієнтовною загальною площею від 80 до 300 кв.м.

В залі міськради заслухали уточнюючі питання присутніх, та попросили звертатись у письмовому вигляді, аби внести свої побажання і корективи до вже існуючого проекту забудови.

comments powered by HyperComments