У Львові обговорили співпрацю заради воїнів АТО

Максим Бурич  |  Вівторок, 23 травня 2017, 16:33
У стінах Львівської обласної державної ради обговорили допомогу для військових – учасників АТО, їх реабілітацію та подальшу допомогу у поверненні до цивільного життя.
У Львові обговорили співпрацю заради воїнів АТО

Сьогодні, 23 травня, у облраді відбулась прес-конференція щодо допомоги учасникам АТО в реабілітації після травм. 

На зустрічі були присутні військові – ветерани АТО та представники громадських організацій, які допомагають військовим. Голова ЛОР Олександр Ганущин зазначив, що наразі всі культурні заходи, які стосуються відзначення подій часів війн поступово змінюють формат, а проведення все більше стосується героїв сьогодення. 

«Ми підтримуємо зусилля Благодійного фонду «Добрий брат». Минулого року ми приймали участь в організації заходу, цього року також плануємо допомагати в організації.

Безумовно, зусиль держави не достатньо, аби охопити допомогою всіх учасників АТО. Як тільки будемо трохи багатше, треба орієнтуватись на ветеранів АТО. 

Вважаю що проекти фонду «Добрий брат» такі, які безумовно треба просувати, на перспективу треба змінювати, тобто треба відходити від тієї традиції, яка була потрібна для становлення української державності. Наразі треба зробити ще багато, але все попереду», - зауважив Олександр Ганущин.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments