Стало відомо, на що живе депутат Жукровський

Роман Матвіюк  |  Середа, 3 травня 2017, 15:39
У власності депутата немає ні будинків, ні земельних ділянків
Стало відомо, на що живе депутат Жукровський

За 2016 рік депутат Львівської обласної ради Петро Жукровський задекларував 39 тис 473 грн заробітної плати отриманої за основним місцем роботи (ПП «Укразахідпостач») та готівкові кошти у розмірі три тисячі доларів.

Про це йдеться у декларації про доходи обласного депутата Петра Жукровського, опублікованій у Єдиному державному реєстру декларацій осіб.

У власності депутата немає ні будинків, ні земельних ділянків. Петро Жукровський користується легковим автомобілем Mitsubishi Outlander 2008 року випуску, який придбав у березні 2016 року.

Окрім заробітної плати на підприємстві «Укрзахідпостач», депутат у декларації зазначив, що має готівку у розмірі трьох тисяч доларів.

Петро Жукровський є членом політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ –УКРОП» та громадської організації «Обласний Автомайдан». В останній організації він займає керівну посаду.

Нагадаємо, Петро Жукровський, який проживає у селищі Красне, на місцевих виборах 2015 року переміг у Буському районі (11,26% голосів, 33 округ) та пройшов у Львівську обласну раду.

comments powered by HyperComments