У Львові розроблять “Єдиний студентський квиток”

П'ятниця, 7 квітня 2017, 12:28
Життя студентів сподіваються зробити значно простішим.
У Львові розроблять “Єдиний студентський квиток”

Нещодавно у Львові стартував прийом заявок на участь у конкурсі з розробки проекту “Єдиний студентський квиток”. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Організатори заходу — ІТ-шники міста та НУ “Львівська політехніка” - сподіваються таким чином залучити студентів та працівників ВНЗ Львова до розробки унікального “Єдиного квитка”, який би одразу виконував функції студентського, читацького квитка, перепустки в гуртожиток, е-квитка для проїзду у транспорті міста та мав доступ до банківського рахунку.

Цей проект стане частиною програми “Картка львів’янина”, і як наслідок — надаватиме можливості отримувати знижки і бонуси в закладах міста. Такі домовленості із підприємствами Львова нададуть учасникам конкурсу найбільше (60) балів зі ста можливих. Ще сорок  можна заробити за функціональність розробки.

З приводу інновації у Львові хочуть почути думку студентів, тож незабаром буде проведено хакатон, де вислухають пропозиції та побажання усіх.

Пілотний “Єдиний квиток” запровадять на базі “Львівської політехніки”, але до проекту через міську раду зможуть долучитися будь-які львівські виші. Запровадити квиток сподіваються вже з початком нового навчального року 2017 — 2018, тобто цієї осені.

Подавати заявки на участь можна до 17 квітня. Зразок заяви та деталі конкурсу за посиланням. Визначення переможців відбудеться у кінці місяця, 28 квітня.

Нагадаємо, у львівському громадському транспорті можна оплачувати проїзд без готівки.

Більше про студентське життя та інновації Львова і області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments