Бізнесменам Львівщини розповіли як вийти на міжнародний ринок

Середа, 22 березня 2017, 16:28
У Львівській ОДА провели регіональний семінар.
Бізнесменам Львівщини розповіли як вийти на міжнародний ринок

22 березня, у Львівській облдержадміністрації провели семінар на тему «Участь у міжнародних тендерах. Від ідеї до перемоги». Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як зазначив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, у заході такого типу взяло участь більше тридцяти бізнесменів та представників громадських організацій Львівщини. 

Учасники семінару дізналися про механізми долучення до міжнародних тендерів, формування необхідного набору документів, реєстрації та налаштування інформації у електронних системах держзакупівель США та країн Євросоюзу. 

Окрім іншого, торкнулися основних проблем, з якими можуть стикнутися українські підприємці у ході тендерів за кордоном; прояснили положення Угоди СОТ про держзакупівлі, що дозволило також обговорити нові можливості для українського бізнесу, у рамках цієї угоди.

Експерти проектного офісу USAID Trade Policy Program надали рекомендації зацікавленим українським компаніям щодо конкретних кроків для участі у міжнародних тендерах та розповіли правила закупівель.

comments powered by HyperComments