Львівські правоохоронці припинили виробництво фальсифікованої кави

Вівторок, 21 березня 2017, 12:47
“Потужності” були розташовані у одному з львівських будинків.
Львівські правоохоронці припинили виробництво фальсифікованої кави

Нещодавно, оперативники львівської поліції отримали інформацію про розгалужену мережу збуту фальсифікованої кави відомого бренду на Львівщині. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Було проведено низку обшуків, у результаті яких вдалося встановити організатора підпільного бізнесу: мешканець Сумщини організував на Львівщині відкриття “міні-заводу” та налагодив канали збуту.

Відтак, його соратник, мешканець Львова, на другому поверсі двоповерхової будівлі облаштував міні-завод, на якому за добу виготовляли і розповсюджували близько тисячі пачок кави. Примітно те, що втрапити на “підприємство” можна було лише за допомогою електроліфту.

Організатор “бізнесу” - людина з Сумщини, що мешкає у м. Охтирка. За місцем його проживання було “зареєстровано” так званий "офіс продаж": усі махінації здійснювались через інтернет.

Саму продукцію відвантажували у Львові та збували на місцеві ринки та у невеличкі торговельні заклади Західної України.

Для виявлення всіх обставин ситуації, правоохоронцями було проведено 11 санкціонованих обшуків, у ході яких вилучили техніку, 19 тисяч упаковок продукції, 100 кілограмів сировини та 17 тисяч гривень.

За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару (ч.3 ст. 229 ККУ) відкрито кримінальне провадження.

comments powered by HyperComments