У Львові відбудеться благодійний бал

Понеділок, 20 березня 2017, 14:19
Захід має на меті збір коштів на медичні потреби дітей з обмеженими можливостями.
У Львові відбудеться благодійний бал

21 березня, у Львівському будинку вчених організують Перший Благочинний Галицький бал. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як розповіли у Львівській ОДА, ініціатива покликана привернути увагу до проблем і медичних потреб дітей із обмеженими можливостями. Під час балу збиратимуть кошти на потреби 98-ми вихованців Навчально-реабілітаційного центру "Гармонія" у м. Борислав.

За словами керівника департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христини Береговської, цей бал стане платформою об'єднання соціального та інтелектуально-розважального елементів. У майбутньому сподіваються реалізувати якомога більше таких ініціатив.

Керівник реабілітаційного центру "Гармонія" Наталія Тіщенко розповіла, що отримані від благодійного балу фінанси підуть на закупівлю апарата для мікрополяризації головного та спинного мозку, масажного костюму для плессотерапії, вихрових ванн для рук та ніг.

Перший Благочинний Галицький бал матиме мистецьку частину, у якій візьмуть участь: театр тіней, творча студія із показом моделей за участі неповносправних дітей; школа танго; Тесла Клуб; оркестр “Львівські фанфари”. Також відбудеться аукціон, де розігруватимуть картини відомих львівських художників.

Початок заходу о 19:00 год. Організатор заходу - ГО "Арт центр Антре".

comments powered by HyperComments