Перший заступник голови ЛОДА зустрівся із Послом Македонії

П'ятниця, 17 березня 2017, 15:19
Йшлося про можливу співпрацю у різних галузях.
Перший заступник голови ЛОДА зустрівся із Послом Македонії

17 березня відбулась зустріч  першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського із  Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Македонія в Україні Столе Змейкоскі. На заході був присутній також відповідальний посадовець  Львівської обласної ради Валентин Харлов. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Ростислав Замлинський одразу відзначив послідовну підтримку Македонією територіальної цілісності України.

У ході зустрічі, сторони торкнулися питань співпраці у деревообробній, харчовій та сільськогосподарській галузях. Перший заступник голови ЛОДА зауважив, що на Львівщині є достатньо робочих ресурсів та сировини.

За результатами зустрічі домовились обмінюватись бізнес-делегаціями, творчими колективами та організувати промо-тур для македонських журналістів і туроператорів на Львівщину. Столе Змейкоскі розповів також про плани із відкриття у Львові Почесного консульства Республіки Македонія.

Насамкінець, представник Македонії також запропонував компаніям із Львівщини взяти участь у тендері, пов’язаному із газифікацією, і здійснювати видобуток вугілля на декількох шахтах Македонії.

comments powered by HyperComments