Форум місцевого самоврядування збере у Львові понад 500 учасників

Вівторок, 14 березня 2017, 10:49
На заході зберуться українські та іноземні експерти у галузі місцевого самоврядування.
Форум місцевого самоврядування збере у Львові понад 500 учасників

24 — 25 березня у Львові, на Арені відбудеться V Форум місцевого самоврядування, який передбачає дискусійні панелі для понад 500 учасників. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Серед учасників — міські голови, фахівці із України та з-за кордону, особи від муніципалітетів, ОТГ, міжнародних та громадських організацій, аналітичних центрів та ін.

Оскільки щороку на заході не лише обмінюються досвідом у сфері місцевого самоврядування, але й напрацьовують вирішення актуальних проблем, передбачається для дискусій:  щодо децентралізації, електронного врядування, медичної та освітньої сфер, розвитку міст, законодавства, залучення мешканців до розвитку громад, реформи жкг, бюджет участі тощо.

У межах форуму планується зустріч представників усіх ЦНАПів в Україні, які зможуть обговорити процес здійснення реформи децентралізації.

Партнерами п’ятого Всеукраїнського Форуму місцевого самоврядування є Львівська міська рада та представники міжнародних програм: Проект U-LEAD в Україні, Академія Фольке Бернадотта, Програма USAID «Рада», GIZ в Україні, Програма Ради Європи, Програма USAID DOBRE, Міжнародний фонд «Відродження», WNISEF, SKL International.

comments powered by HyperComments