Голова Львівської ОДА зустрівся із Генеральним консулом Словацької Республіки

Середа, 22 лютого 2017, 15:29
Очільник області подякував Генеральному консулові за вагомий внесок у зміцнення дружніх стосунків між Україною та Словаччиною.
Голова Львівської ОДА зустрівся із Генеральним консулом Словацької Республіки

У середу, 22 лютого, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із Генеральним консулом Словацької Республіки в м. Ужгороді Янкою Буріановою. Про це “Справжній Варті” повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

"Ви професіонал і багато зробили для налагодження співпраці між Україною та Словаччиною. Я дуже сподіваюсь, що активна співпраця, зокрема зі Львівщиною, продовжиться і у майбутньому, і ви й надалі підтримуватиме нашу державу", - наголосив Олег Синютка.

Янка Буріанова зазначила, що Словаччина завжди підтримувала Україну на шляху її прагнення вступу в ЄС, зокрема у період головування Словацької Республіки в Раді Європейського Союзу з липня до грудня 2016 року.

"Україна для нас добрий і важливий сусід, і підтримуватимемо її у Європі й надалі. А я зі свого боку обов'язково розповідатиму про культуру вашої держави у Словаччині та всіляко сприятиму українським товариствам у нашій країні", - пообіцяла Генеральний консул Словацької Республіки.

Також Янка Буріанова висловила подяку за допомогу в організації та проведенні у м. Львові засідання Вишеградської четвірки у лютому 2016 року. А голова Львівської ОДА зі свого боку вручив Янці Буріановій подяку за працю та професіоналізм та побажав подальших кар’єрних успіхів.

comments powered by HyperComments