Мешканцям Львова, які мають субсидії, встановлять прилади обліку холодної і гарячої води

Субота, 11 лютого 2017, 21:26
За словами Олександра Одинця, це рішення зумовлено тим, що держава не відшкодовує повної оплати за холодну і гарячу воду відповідно до встановлених норм.
Мешканцям Львова, які мають субсидії, встановлять прилади обліку холодної і гарячої води

10 лютого, відповідне рішення затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради. Про це повідомляє кореспондент “Справжньої Варти”.

«Прилади обліку холодної і гарячої води буде встановлено тим споживачам, яким відповідно до законодавства призначено субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. До листопада 2016 року різницю виплачував мешканець. Зараз, відповідно до Постанови Кабінету, різницю мають відшкодовувати з місцевого бюджету. Відповідно до проведених підрахунків це 2 млн. 460 тис. грн. в місяць. Тому було прийнято рішення, встановити прилади обліку холодної і гарячої води там мешканцям, які маючи субсидії, не мають обліку», - розповів в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР, Олександр Одинець.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергія Бабака, потрібно встановити близько 10 тис. приладів обліку.

«Це дозволить мешканцям економити споживання холодної та гарячої води, а органам місцевого самоврядування відшкодовувати оплату за реально спожиту холодну та гарячу воду», - додав Сергій Бабак.

comments powered by HyperComments