60-річний ювілей відсвяткувала Львівська загальноосвітня школа-інтернат №2 (ФОТО)

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 10 лютого 2017, 16:57
Учні та вчителі закладу підготували розважальну програму. Захід відвідав міський голова Львова.
60-річний ювілей відсвяткувала Львівська загальноосвітня школа-інтернат №2 (ФОТО)

10 лютого у Львівській загальноосвітній школі-інтернаті №2 відбулися урочистості з нагоди 60-річного ювілею. Про це повідомляє кореспондент “Справжньої Варти”.

Вихованці закладу представили насичену програму з піснями, танцями, театральними сценками, вшануванням теперішніх і колишніх вчителів та осіб, які долучились до основної мети школи — створення позитивного навчального середовища для здобуття освіти, фізичного та гармонійного розвитку особистості.

До урочистостей долучився директор школи Андрій Закалюк та мер Львова Андрій Садовий, який від імені міської ради подякував колективу вчителів за їхню роботу та вручив подяки і премії, а також ювілейну монету імені Данила Галицького випускнику школи, військовослужбовцю Олегові Чую. 

“Для дітей ми незабаром привеземо сюди великий мультиборд — дуже крута і найсучасніша річ, яка може бути, щоб ви через той мультиборд змогли краще пізнати фізику, хімію, математику; і нове обладнання для кабінету фізики”, - зазначив очільник міста Андрій Садовий.

Окрім іншого, перед публікою виступила із вітальним словом колишня вчителька школи Козицька Богдана Іванівна. А дружина Олега Чуя заспівала пісню.

comments powered by HyperComments