Як на Львівщині відбувались показові навчання сил цивільного захисту (ФОТО)

Назарій Юськів  |  Середа, 1 лютого 2017, 14:46
На заводі "Фуджікура" показали чи готовий наш край до надзвичайних ситуацій.
Як на Львівщині відбувались показові навчання сил цивільного захисту (ФОТО)

Сьогодні, 1 лютого, на території компанії "Фуджікура" відбулось показове гасіння умовної пожежі, рятування людей на висотах та евакуація потерпілих у виконанні служби цивільного захисту.

"Сьогодні ми мали змогу побачити підготовку сил цивільного захисту Львівщини до роботи у надзвичайних ситуаціях. Переконалися, зокрема, що рятувальні служби завдяки хорошим технічним засобам та вишколу особового складу готові вчасно та якісно відреагувати на виникнення будь-якої ситуації та врятувати людей, - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка. 

Участь у показових навчаннях взяли пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області, 2-й спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України, ГУ національної поліції у Львівській області, Управління патрульної поліції у м. Львові, КЗ ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги медицини катастроф", Львівська центральна водолазна служба, комунальні служби Львова та ДСП "Львівський державний міжобласний спецкомбінат" УДО "Радон".

comments powered by HyperComments