У Львівській міськраді проведуть нараду з перевізниками сміття

П'ятниця, 13 січня 2017, 17:16
Обговорять питання вивезення сміття з тих майданчиків, де є перенакопичення.
У Львівській міськраді проведуть нараду з перевізниками сміття

13 січня у приміщенні Львівської міської ради буде проведено нараду з перевізниками, які здійснюють вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

“Сьогодні у нас буде нарада з перевізниками. По деяких контейнерних майданчиках і по деяких перевізниках є труднощі з вивозом. Зараз ми це питання будемо вирішувати. Ситуація є контрольована, всі заходи, які можна, ми будемо вживати, щоб не допустити переповнення майданчиків”, - розповів в.о. начальника управління житлового господарства ЛМР, Сергій Сало.

За словами чиновника, така ситуація пов’язана з тим, що є проблема зі захороненням твердих побутових відходів. 

“У травні сталась трагедія на Грибовицькому сміттєзвалищі, після того тверді побутові відходи вивозяться і захоронюються на полігонах Львівської та інших областей України. Не всі полігони, які є на території Львівської області, виявили бажання приймати відходи зі Львова”, - зазначив Сергій Сало.

Як повідомив в.о. начальника управління житлового господарства ЛМР, вивіз і захоронення ТПВ у Львові здійснює 6 перевізників, які укладають угоди з суб’єктами господарювання.

“У когось ця робота проводиться більш вдало, у деяких виникають труднощі. Місця, де здійснюються захоронення відходів, змінюються щодня. З ким досягнули домовленостей і з ким уклали договір, там і здійснюється захоронення», - підсумував Сергій Сало.

comments powered by HyperComments