“Львівелектротранс” відвідали колеги з Івано-Франківська

Четвер, 12 січня 2017, 21:55
Працівники КП “Електроавтотранс” ІФ приїхали ознайомитися із роботою львів’ян.
“Львівелектротранс” відвідали колеги з Івано-Франківська

Нещодавно ЛКП “Львівелектротранс” відвідали фахівці з Івано-Франківська, - повідомили у львівському підприємстві.

“Вони зустрілися із керівництвом ЛКП "Львівелектротранс", а також ознайомилися із роботою Служби енергогосподарства, оглянули обладнання центральної диспетчерської СЕГ та тягової підстанції № 1, Служби диспетчеризації та організації руху та центральної диспетчерської СД та ОР”, - зазначили у ЛКП “Львівелектротранс”.

Гості з Івано-Франківська побували у тролейбусному депо і ознайомилися із технологією капітально-відновлювального ремонту тролейбусів "Skoda 14Tr". 

“Ця технологія повністю розроблена фахівцями нашого підприємтсва і дозволяє не лише осучаснити зовнішній вигляд тролейбусів, але й продовжити термін їх експлуатації на 8 - 10 років. У тролейбусному депо фахівці КП "Електроавтотранс" ІФ також оглянули нові тролейбуси "Електрон"”, - додали львівські комунальники.

Окрім цього колеги із Івано-Франківська ознайомилися із роботою Центру керування рухом ЛКП "Львівавтодор".

“Нам дуже приємно, що наші колеги із Івано-Франківська приїхали до нас переймати досвід. Наше підприємство відкрите до співпраці із колегами-електротранспортниками із інших міст України!”, - зрезюмували у ЛКП “Львівелектротранс”.

comments powered by HyperComments