На Різдво очікують 20-градусний мороз та сильні снігопади на Львівщині

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 3 січня 2017, 23:21
У найближчі дні погода по всій території України погіршиться.
На Різдво очікують 20-градусний мороз та сильні снігопади на Львівщині

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 6-8 січня очікується значне зниження температури. Так, вночі прогнозують до 18 - 23° морозу, місцями 26 - 30° морозу вночі та до 12-17º морозу вдень.

"За такої температури традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням. Щоб уникнути цього слід обмежити перебування на вулиці та пересування поза межами населених пунктів, відмовитись на цей період від прогулянок, особливо в нічний час, полювання, риболовлі, туристичних походів", - розповів в. о. директора департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Олександр Харчук.

Окрім того, у Службі автомобільних доріг у Львівській області зазначили, що на різдвяні свята очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, пориви вітру, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.
Тому водіїв закликають утриматись від поїздок та нагадують, що у зимовий період на дорогах області діють пункти відстою для великовантажного транспорту.

comments powered by HyperComments