Патрульні машини Львова оснастили відеореєстраторами та планшетами (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 6 жовтня 2016, 19:44
74 патрульні машини міста тепер обладнані новою технікою.
Патрульні машини Львова оснастили відеореєстраторами та планшетами (ФОТО)
Сьогодні біля пам`ятника Тарасові Шевченку Консультативна місія Європейського Союзу урочисто передала поліції Львівської області 74 комплекти технічного обладнання: планшети, відеореєстратори й програмне забезпечення.
 
Завдяки планшетам, патрульні зможуть оперативно виїздити на виклики та своєчасно отримувати необхідну інформацію, скажімо, про точне місцезнаходження об`єкта.
 
«У планшети внесли бази для перевірки осіб, транспортних засобів, номерних знаків. Це спрощує роботу, бо не потрібно вже телефонувати в чергову частину і чекати на інформацію. Ми вже на місці перевіряємо», – розповів сержант поліції Михайло Антоняк.
 
«Ми очікуємо більш ефективного реагування на звернення громадян і очікуємо покращення криміногенної ситуації на території області, яка в останній час послабилися у зв’язку з тим, що збільшилася кількість злочинів і звернень громадян не тільки з кримінальних питань, але й з інших питань», - звернувся до присутніх керівник Головного управління Національної поліції у Львівській області зазначив Дмитро Загарія.
comments powered by HyperComments