У Львові по-справжньому мокро відзначили Поливаний понеділок (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 2 травня 2016, 15:44
2 травня цьогоріч перетворило Площу ринок на місце справжнього водного бою.
У Львові по-справжньому мокро відзначили Поливаний понеділок (ФОТО)

Сьогодні, 2 травня, у другий день після Великодня,  у Львові традиційно відзначають Поливаний понедліок, який за останні роки свого існування став невід`ємним атрибутом міста.

Цьогоріч вже традиційно перед входом у міську Ратушу було облаштовано такзвану "мокру зону", де всі охочі мали змогу прийти та досхочу пообливатись. Для цього тут було споруджену спеціальну вежу, під`єднано декілька точнок водопростачання та створено куток для сушки одягу та волосся. 

Приєднатись до веселої традиції вирішили не лише діти та підлітки, а й дорослі, які із задоволенням бавились у поливання: "Я в захваті! Дуже круто, що тут поливатись можна весело та "законно", не завдаючи нікому цим незручностей", - поділився учасник Поливаного понеділка Тарас. 

Щоправда, не усім стало духу на участь у такій оказії, проте, подивитись за процесом цікаво, тож за водиними боями вічайдухів спостерігали десятки мешканців та гостей Львова:

"Я у Львові вперше і відразу ж потрапляю на таку цікаву штуку, у нас такого немає. Тому для мене Поливаний понеділок - не лише весела забава, а й нова традиція", - розповіла одеситка Таня. 

comments powered by HyperComments