У Львові активісти пікетували "Галичфарм" через рекламу на "Інтері" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 23 березня 2016, 14:21
У рамках всеукраїнської акції "Стоп інтер" юні азовці пікетувати ПАТ "Галичфарм".
У Львові активісти пікетували "Галичфарм" через рекламу на "Інтері" (ФОТО)

Сьогодні, 23 березня, Цивільний Корпус "Азов" Львівщини у рамках всеукраїнської акції "Стоп інтер" вийшов на пікет до воріт ПАТ "Галичфарм".

Львівська акція не єдина, адже краною шириться хвиля незадоволення активістів з приводу реклами, яку замовляють українські підприємтва у проросійського телеканалу "Інтер". Тим самим відоме і ПАТ "Галичфарм", яке збагачує бюджет каналу на чималі суми:

"Сьогодні ми зібрались тут, аби підтримати всеукраїнську акцію "Стоп інтер", адже такі як "Галичфарм" мають контракти з телеканалом "Інтер", платять за рекламу, тим самим збагачуючи його бюджет. Ми ж вважаємо, що "Інтер" - проросійський канал і наша акція спрямована на те, аби він припинив свою діяльність, або ж її переформатував", - розповів "Справжній Варті" керівник штабу Цивільного Корпусу «Азов» Львівщини Святослав Сірий.

У рамках акції активісти зареєстрували звернення до ПАТ "Галичфарм" з проханням відмовитись від реклами на згаданому каналі й тепер залишилось лише дочекатись офіційної відповіді.

Молоді хлопці та дівчата налаштовані рішуче: у разі незадоволення вимог їхніх вимог вони готові виходити вже не на мирні пікети, а з блокуванням підприємства та відповідними наслідками.

comments powered by HyperComments