У Шевченківському районі Львова для діток відкрили реконструйований "Арт-клуб" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 2 грудня 2015, 18:35
Від сьогодні на вул. Замарстинівській, 71, малеча та підлітки матимуть змогу займатись співом, танцями, малюнком та англійською мовою.
У Шевченківському районі Львова для діток відкрили реконструйований "Арт-клуб" (ФОТО)
Сьогодні, 2 грудня, у Львові на вул. Замарстинівській, 71  відкрили оновлений "Арт-клуб", де діти різного віку матимуть можливість займатись розвитком своїх талантів.
 
Під одним дахом дітлахів навчатимуть співам, танцям, театральній майстерності, малюнку, а також англійської мови. Щоправда, ще нещодавно приміщення потребувало капітального ремонту, а нині тут все облаштовано для комфортного перебування дітей та їхньому розвитку.
 
"Станом на зараз пріорітетним для нас є відкриття схожих центрів у найбільшому спальному райноні міста - Сихові, а також у Рясне-1 та Рясне-2. Адже діти у різних районах міста мають мати змогу одинако розвиватись", - зазначив начальник управління молоді, сім'ї та спорту  у місті Львові Володимир Шнайдер.
 
Аби привітати "Арт-клуб" з його першим днем народження, дітки, які тепер відвідуватимуть гуртки у його стінах, приготували справжню насичену концертну програму: з танцями, співами та виставами. 
comments powered by HyperComments