Як у Парку культури День Шептицього святкували (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 3 травня 2015, 18:34
3 травня міський Парк культури масштабно приєднався до святкувань з нагоди Дня Андрея Шептицького.
Як у Парку культури День Шептицього святкували (ФОТО)

Сьогодні, 3 травня, у львівському Парку культури яблуку ніде впасти і причинами цьому не лише хороша погода та вихідний день, але й масштабне святкування Дня міста, який цьогоріч було перейменовано на День міста Шептицього.

Організатори свята подбали, аби весело було і дорослим, і дітям. Починаючи з обіду розпочався унікальний розважальний квест "Родина Шептицьких", який був розрахований на кілька годин, проте маленькі учасники виявились настільки спритними, що дійство завершилось достроково.

На літній сцені спершу відвідувачів розважали дитячими театральними виступами, які були не позбавлені гумору, а відразу по закінченню розпочалось анонсоване грандіозне шоу за участю симфонічного оркестру театру імені Марії Заньковецької " Open life" та незрячих артистів зі всієї України. Проект є новаторським, адже до цього незрячі артисти ще не виступали під живий супровід оркестру, адже співати під такий акомпанемент і не бачити диригента є надзвичайно важко. 

Протягом всього дня на території парку діяв ярмарок робіт ручної роботи, де можна було придбати унікальні речі різного вжитку: від карамельок та мила до вишиванок та речей у стилі стімпанк. 

А на завершення вечора всі присутні мали змогу переглянути фільм "Владика Андрей", сюжет якого присвячений життю та діянням Митрополита. 

 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments