Тепер у ЛКП "Лев" буде й ветеринарна клініка

Юлія Субота  |  Середа, 4 березня 2015, 14:27
У львівському притулку для собак обладнають ветеринарну клініку.
Тепер у ЛКП "Лев" буде й ветеринарна клініка

Сьогодні, 4 березня, на прес-конференції стало відомо про те, що новий директор ЛКП "Лев" Олег Мацех має намір створити на території підприємства ветеринарну клініку.

Такий задум є дуже вдалим ще й тому, що завдяки наданню послух стороннім тваринам ЛКП "Лев" матиме змогу за отримані за свої послуги кошти утримувати у належних умовах тих собак, які перебувають у притулку. 

"Люди зможуть простерилізувати свого улюбленця. Також зможуть його прочіпувати, тоді тварину буде набагато легше знайти, якщо вона втече чи загубиться. Я гарантую, що якість наших послуг буде достатньо високою. У нас є дуже хороший ветеринар. Зараз ми працюємо над переобладнанням кабінетів та операційної до належного рівня", - запевнив директор ЛКП "Лев".

Поки про точний перелік послуг, які надаватимуть у ветеринарній клініці рано, проте вже відомо, що ціни тут будуть ледь не вдвічі дешевшими, аніж у приватних аналогах. Все тому, що у вартість послуги входитиме лише собівартість та 10% передбачених державою. Посада ветеринара вже зайнята кваліфікованим спеціалістом. 

 

 
comments powered by HyperComments