Хочеш фото у львівському аеропорту? Плати

Юлія Субота  |  Четвер, 20 листопада 2014, 18:32
У новому терміналі аеропорту імені Данила Галицького ввели нові правила.
Хочеш фото у львівському аеропорту? Плати

Від тепер, якщо ви знаходитесь у новому крилі львівського Міжнародного аеропорту імені Данила Галицького й вам закортіло організувати фотозйомку, ви мусите спершу одержати спеціальний дозвіл, який оформлюється 3 дні,  та оплатити зйомку.

При вході у термінал з`явились відповідні наліпки, що забороняють відеозйомку та фотозйомку, тож любителі селфі та професійні фотографи, втратили "злачну" місцину для зйомки.

З відповідним рішенням про заборону фото можна ознайомитись на офіційному сайті аеропорту у мережі: "У зв'язку з тим, що ДП МА "Львів" ім. Данила Галицького є об'єктом підвищеної безпеки і його головним завданням є здійснення безпечного і якісного обслуговування пасажирів, будь-яка комерційна або некомерційна зйомка (фото-, відео) на території Аеропорту повинна бути погоджена", – йдеться в повідомленні.

Що цікаво, будь-які коментарі у структурі щодо нововведення давати не бажають, поилаючись на те, що вся необхідна інформація викладена на сайті.

Чому керівництво аеропорту вирішило прирівняти комерційну та некомерційну зйомки - загадка, так само, як і встановлена ціна на дозволи (вартість коливається від 600 гривень до 2000).

 

 

comments powered by HyperComments