Турецькі авіалінії запрацюють у Львові

Юлія Субота  |  Вівторок, 5 серпня 2014, 17:52
До кінця року у місті запрацюють нові авіанапрямки.
Турецькі авіалінії запрацюють у Львові

Підрозділ турецької авіакомпанії "Atlasjet" в Україні запускає нові рейси у Львові, про це сьогодні повідомили офіційні представники компанії. Перші рейси планують запустити ще до кінця осені. Перші напрямки: Київ-Одеса, Київ-Львів, Одеса-Львів. 

Плануються також і  міжнародні рейси з Києва, Одеси, Харкова та Львова в Стамбул, Тель-Авів та Москву.
 
Президент "Atlasjet Airlines" Алі Мурат Ерсой повідомив, що в Україні запускатимуть рейси поступово, починаючи з вересня і жовтня з використанням двох літаків.
 
"Найближчим часом компанія планує зробити замовлення на велику кількість нових літаків з метою збільшення парка "Atlasjet Україна". Проте кількість літаків, які будуть поступово поповнювати український авіапарк, буде збільшуватись паралельно з поліпшенням умов роботи українського сектора цивільної авіації", - заявив Алі Мурат.
 
Станом на сьогодні детальної інформації щодо дат та напрямків рейсів немає, але протягом найближчого часу представники компанії обіцяють її надати, те ж саме стосується і замовлення квитків.
 
ТОВ "Авіакомпанія "Атласджет Україна" зареєстрована у Львові 30 вересня 2013 року. 49% належить турецькій "Atlasjet Havacılık A.Ş.". ТОВ "АІС Груп Україна" володіє ще 41%. Решта належить трьом фізичним особам. Львівське ТОВ "АІС Груп Україна" створено у листопаді 2013 року. Єдиний власник компанії – Маммадзада Ельхан Зіят Огли.
 
 

 

comments powered by HyperComments