Європейський банк цікавить ефективність політичного діалогу в Україні

Юлія Миколишин  |  Вівторок, 30 квітня 2013, 14:32
Ефективність політичного діалогу в Україні оцінюватимуть за аналізом так званого «територіального кейсу» Львова. Оцінку даватиме Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

«В рамках дослідження, яке розпочалося у березні, ми детально проаналізуємо декілька case studies – в основному секторальних, але також один територіальний. На прикладі одного з міст, де банк має достатню кількість операцій, ми будемо аналізувати ефективність політичного діалогу на місцевому / регіональному рівнях та вертикальну інтеграцію із діалогом, який відбувається на національному рівні. Після нашої першої місії до Києва тиждень тому і консультацій із колегами у Київському офісі ЄБРР, Львів було обрано таким територіальним кейсом», - зазначають у Департаменті Оцінки ЄБРР.

Основна фаза інструментальних досліджень в Україні буде проходити у другій половині червня – на початку липня. В рамках місії планується візит до Львова для зустрічі із ключовими інституційними партнерами у державному та приватному секторах.

comments powered by HyperComments