«Леви» продовжують багато пропускати

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 8 листопада 2013, 18:06
Львівська команда вже вкотре поступилася з розгромним рахунком. У другому матчі на виїзді проти столичного «Компаньйона-Нафтогаз» підопічні Сергія Супруна поступилися з рахунком 8:0.
«Леви» продовжують багато пропускати

Хоча у підсумку поєдинок знову закінчився ганебною поразкою команди, що представляє Львів, та спочатку такого закінчення нічого не передбачало. Євген Бруль разом із партнерами надійно захищали своє ворота. І розпечатати їх господарям вдалося лише під завісу першого періоду. Відзначився нападник «Компаньйона» Денис Заблудовський.

Такий рахунок після першої третини гри для «Левів» можна вважати справжнім успіхом. Тому що в трьох попередніх матчах після першого періоду вже було зрозуміло, що львівська команда програє. А цього разу питання щодо переможця гри було ще відкритим. Але не довго…

У середині другого періоду хокеїст «Компаньйона» Артем Гніденко подвоїв рахунок. А під завісу другого періоду господарі ще двічі розписалися у воротах Євгена Бруля. Спочатку захисник Андрій Татаренко закинув шайбу. А потім менш, ніж за дві хвилини інший захисник «Компаньона» Євгеній Кривомаз використав більшість.

Третій період продовжив арифметичну прогресію закидання шайб у цьому матчі. Господарі майданчика ще чотири рази розпечатали ворота голкіпера «Левів». Таким чином, довівши рахунок знову до непристойного – 8:0. Хет-триком у складі переможців відзначився Денис Самойленко, причому всі три його шайби влетіли у ворота «Левів» поспіль, на це форварду знадобилося близько 4,5 хвилини (42:01, 42:51, 46:30). А голкіпер віце-чемпіонів минулого сезону Сергій Зав'ялов оформив перший шотаут у сезоні.

«Налаштовували хлопців добре зіграти від оборони. Наразі нам дуже важко грати, не вистачає фізичних кондицій. І воротарі поки не допомагають настільки, наскільки можуть. Сподіваємося, що й вони скоро набудуть хорошої фізичної форми. Бажання є, але фізики не вистачає. Цим складом ми разом ніколи не грали, лише два тижні минуло, як ми зібралися. Про що мова, за два тижні не можна вкотитися, побудувати якусь гру! Ми граємо від оборони, від простого», – розповів після матчу тренер «Левів» Сергій Супрун.

«Команда суперників добре грала, добре захищалася, били в тіло, тому у першому періоді у нас не виходило те, що задумали. Перед матчем налаштовувалися на хорошу гру, розуміли, що вона не буде легкою. Хокей така гра, що в неї можна грати у будь-якому віці. Євген Васильович [Бруль, воротар «Левів», який у цьому матчі зробив 46 сейвів] сьогодні дуже впевнено і добре зіграв, багато виручав команда, тому у нас далеко не все виходило», – підкреслив форвард «Компаньйона» Денис Самойленко.

Нагадаємо, що попередній матч між «Компаньйоном» та «Левами» закінчився з рахунком 9:2. І після чотирьох матчів цьогорічного чемпіонату львівська команда все ще має нуль в графі «Очки» і замикає турнірну таблицю.

«Компаньйон-Нафтогаз» – «Леви»  8:0 (1:0; 3:0; 4:0)

Шайби: 1:0. Заблудовський (Кириченко, Вал. Алексюк, 17:32), 2:0. Гніденко (Гаврилюк, Курілін, 28:33), 3:0. Татаренко (Черненко, Харченко, 36:20), 4:0. Кривомаз (Литвиненко, 38:02 – більш.), 5:0. Самойленко (Курілін, Гаврилюк, 42:01), 6:0. Самойленко (Ємельяненко, О. Благой, 42:51), 7:0. Самойленко (Гніденко, О. Благой, 46:30), 8:0. Кириченко (Заблудовський, Вал. Алексюк, 59:17 – більш.).

Штраф: 10 – 20

Турнірна таблиця

м

Команда

і

о

1

Генерали (Київ)

4

12

2

Білий Барс (Біла Церква)

4

10

3

Компаньйон-Нафтогаз (Київ)

4

8

4

Гайдамаки (Вінниця)

2

0

5

Сокіл (Київ)

2

0

6

Леви (Львів)

4

0

 

comments powered by HyperComments