Попри жінку та тещу, що занедужали на COVID-19, Андрій Садовий розгулює Львовом без маски або респіратора

Понеділок, 2 листопада 2020, 17:53
Андрія Садового, який не використовує засоби індивідуального захисту в колі колег-чиновників, зафіксував сьогодні фотограф прес-служби Львівської міської ради
Попри жінку та тещу, що занедужали на COVID-19, Андрій Садовий розгулює Львовом без маски або респіратора

Через два дні після місцевих виборів стало відомо про те, що жінка та теща міського голови Львова Андрія Садового, які супроводжували його на виборчу дільницю, занедужали на коронавірусну інфекцію – це показав ПЛР-тест. Про це стало відомо у вівторок 27 жовтня 2020 року. Андрій Садовий тоді сказав, що у нього негативний ПЛР, але він усе одно самоізолюється.

Через п’ять днів після того, як стало відомо про коронавірус у жінки і тещі Садового, пан мер розгулював в оточенні чиновників ЛМР, зокрема заступника директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрія Білого, по будівельному майданчику реконструкції вулиці Шевченка. Цей факт зафіксував фотограф прес-служби Львівської міськради Роман Балук. Фоторепортаж опублікувала прес-служба ЛМР.

На світлинах видно, що Андрій Білий теж не користується ЗІЗ в оточенні міського голови та інших чиновників, аналогічно чинить і речниця ЛМР Христина Процак. В той же час керівничка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова, а також представник турецької компанії «Онур», які супроводжують Садового та Білого, чемно дотримуються карантину і користуються респіраторними хірургічними масками.

Зазначимо, що ніхто із дорожніх робітників, які працюють на малій відстані один від одного теж не користуються засобами індивідуального захисту органів дихання.

comments powered by HyperComments