Рашисти обстрілювали Дніпро, Миколаїв та Одесу

Середа, 18 травня 2022, 13:15
Окупанти продовжують ракетні удари по українським містам, страждають інфраструктурні об'єкти та цивільні будинки
Рашисти обстрілювали Дніпро, Миколаїв та Одесу

Сьогодні вночі кілька регіонів України зазнали ракетних ударів російських окупантів. 

Двома ракетами було атаковано Дніпро. Одну із двох ракет, випущених рашистами, вдалося збити українським ППО, але внаслідок атаки жінка отримала поранення. Інша ракета поцілила по об'єкту транспортної інфраструктури. Його зруйновано.

Повідомляється, що уламки ракети, збитої українськими ППО, впали на приватне подвір'я. Внаслідок цього пошкоджено 2 будинки та поранено жінку. Пізніше очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив про трьох постраждалих: двох чоловіків та жінку.

Вранці 18 травня ракетного удару від рашистів також зазнав Миколаїв. Ракетний удар спричинив руйнування і викликав пожежу в приватному секторі. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

"Зранку 18 травня після ворожого ракетного удару сталось руйнування та виникла пожежа у приватному житловому секторі в Інгульському районі м. Миколаєва", - повідомили рятувальники.

Відомо, що в Миколаєві одна людина отримала осколкові поранення. Пожежу, яка розповсюдилася на площу 50 кв. метрів загасили.

Також російські окупанти нанесли ракетний удар по Одещині із акваторії Чорного моря. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Південь".

"По Одещині нанесено черговий ракетний удар з акваторії Чорного моря. Ворог продовжує спроби руйнування інфраструктури та психологічний тиск на мирних мешканців, атакуючи на світанку населені пункти регіону", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, суттєвих руйнувань та постраждалих нема. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка документує наслідки ракетного удару.

Подію кваліфіковано за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) ККУ.  

comments powered by HyperComments