На Харківщині героїчно загинув чемпіон України з легкої атлетики

Четвер, 5 травня 2022, 17:49
На Харківщині героїчно загинув Олександр Сербінов – багаторазовий переможець та призер чемпіонатів України з бігу на 400 метрів та 800 метрів.
На Харківщині героїчно загинув чемпіон України з легкої атлетики

Як повідомили у Міністерстві молоді та спорту України, Олександр проявив особисту мужність та вірність військовій присязі у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Колишній бігун взяв до рук зброю після початку повномасштабного вторгнення росії. Олександр Сербінов зазнав осколкового поранення.

До війни спортсмен допомагав незрячому хлопцеві стати успішним легкоатлетом і вчив людей бачити прекрасне в застиглому моменті. Олександр був співпартнером незрячого спортсмена-бігуна Валерія Гаврилюка, виїжджав з ним на змагання. Вони показували хороші результати, були восьмими на чемпіонаті світу з бігу на 100 метрів. Олександр Сербінов був кандидатом у майстри спорту України, багаторазовим переможцем і призером чемпіонатів країни з бігу на 400 та 800 метрів. Перемагав у складі естафети Вінницької області. Сам він із Коростеня.

Олександр Сербінов також був фотографом.

Як повідомляла «Варта», у бою під Ізюмом загинув журналіст Олександр Махов.

 

 

 

comments powered by HyperComments