У селі Ганачівці на Львівщині проведуть фестиваль “Медова Забава”

Вівторок, 27 липня 2021, 13:58
8 серпня у с. Ганачівка Перемишлянської територіальної громади відбудеться фестиваль “Медова Забава”.
У селі Ганачівці на Львівщині проведуть фестиваль “Медова Забава”

Присутні також зможуть відвідати експозицію виставки, присвяченої 150-й річниці від дня народження Григорія Кузневича, українського скульптора, майстра монументально - декоративної скульптури, взяти участь майстер-класах, забавах та конкурсах. Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА

«Проведення фестивалю покликане популяризувати галузь бджільництва, сприяти розвитку локальних пасік не лише в частині виробництва, оскільки більшість основних сільськогосподарських продовольчих культур потребує бджіл для запилення, але й у формі  туристичних та оздоровчих локацій. Бджільництвом займаються, в основному, фізичні особи. Всього в області налічується 5,2 тис. пасічників, які утримують  понад 66,0 тис. бджолосімей  та виробляють більше 1 тис. тонн меду щороку», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.

Початок заходу о 12:00 год. на Білому потоці у с. Ганачівка Перемишлянської територіальної громади Львівського району Львівської області.

comments powered by HyperComments