Сьогодні «Слуги народу» вирішуватимуть, що робити із скандальним нардепом Олександром Дубінським

Понеділок, 25 січня 2021, 19:05
«Слуга народу» парламентарій Олександр Дубінський потрапив під санкції Мінфіну США, його називають соратником Андрія Деркача, який іще раніше потрапив у санкційний список США
Сьогодні «Слуги народу» вирішуватимуть, що робити із скандальним нардепом Олександром Дубінським

У понеділок, 25 січня 2020 року нардепи від фракції «Слуга народу» обговорять ситуацію, що склалася із санкціями щодо їх колеги по фракції нардепа Олександра Дубінського. Про це повідомила «Українська правда» із посиланням на заступницю голови фракції «Слуг» Євгенію Кравчук.

На запитання журналістів щодо можливих рішень стосовно Дубінського, Кравчук зазначила, що це «буде зрозуміло під час дискусії».

«Як такого формулювання немає. Ми плануємо обговорити саму ситуацію із санкціями стосовно Олександра Дубінського і чи це може загрожувати стратегічним відносинам з США», – заявила Євгенія Кравчук.

Як уже повідомлялося, США запровадили санкції проти 7 громадян та 4 медіа України через втручання у президентські вибори Сполучених Штатів. В числі осіб, які опинилися під санкціями, числиться і нардеп від пропрезидентської фракції Олександр Дубінський. Іше раніше під санкції потрапив нардеп Андрій Деркач, у США вважають Дубінського його соратником.

Офіс Президента України в особі Андрія Єрмака анонсував певні кроки щодо притягнення до відповідальності українців, винних у втручанні в американські вибори.

Заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук заявляла, що кроки і висловлювання Олександра Дубінського часто не збігалися з позицією фракції. Вона говорила, що нардепам потрібен час, щоб вивчити й обговорити ситуацію з ним.

Сам Дубінський 15 січня заявив, що просить зібратися фракцію, щоб пояснити свою позицію з приводу запровадження санкцій до нього з боку США через втручання в американські вибори.

comments powered by HyperComments