Під час пожежі у Підбірцях біля Львова травмувалося двоє людей

Неділя, 17 січня 2021, 18:24
Пожежа у житловому будинку сталася учора вдень, її гасили пожежники із Винник
Під час пожежі у Підбірцях біля Львова травмувалося двоє людей

У селі Підбірці, яке входить до складу Львівської ОТГ учора вдень сталася пожежа у цегляному житловому будинку під час якої постраждали двоє осіб. Про це повідомили у ГУ ДСНС на Львівщині.

Рятувальники повідомляють, що 16 січня о 13:58 отримали повідомлення на гарячу лінію «101» Служби порятунку про про пожежу в с. Підбірці. До місця події оперативно виїхали рятувальники 61-ої  державної пожежно-рятувальної частини м. Винники.

На момент прибуття пожежників до місця виклику з’ясувалось, що пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому шифером, розміром 10×9 м.

Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з припинення горіння, й о 14:25 локалізували пожежу, та о 14:30 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі отримала термічні опіки голови, шиї та верхніх кінцівок власниця будинку – жінка 1945 року народження та опіки обличчя і верхніх кінцівок онук власниці будинку – чоловік 2000 року народження. Потерпілих в стані середнього ступеня важкості медики госпіталізували у 8-му Міську клінічну лікарню м. Львова.

На пожежі вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 5 кв.м. та пошкоджено газовий лічильник.

До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

comments powered by HyperComments