Правоохоронці повідомили підозру мешканцю Львівщини, який незаконно вирубував дерева у регіональному ландшафтному парку «Надсяння»

Субота, 16 січня 2021, 13:45
Незаконну вирубку деревини місцевим мешканцем правоохоронці виявили зранку 12 січня 2021 року
Правоохоронці повідомили підозру мешканцю Львівщини, який незаконно вирубував дерева у регіональному ландшафтному парку «Надсяння»

Слідчі повідомили про підозру мешканцю Турківщини на Львівщині, який причетний до незаконної вирубки смерек та ялиць у регіональному ландшафтному парку «Надсяння» на Львівщині. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, 12 січня  близько 7.00 мешканець одного з сіл Турківського району, віком 60 років, перебуваючи  на території регіонального ландшафтного парку «Надсянський», незаконно зрізав бензопилою дерева породи «смерека» і «ялиця» та намагався їх вивезти на кінній підводі.

15 січня слідчі Турківського відділення поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч.3 ст.246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу» Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває. Максимальне покарання, яке загрожує мешканцю Турківщини – до п’яти років позбавлення волі.

comments powered by HyperComments