Поки чинний мер Львова Садовий вирішив дебатувати із своїм опонентом Олегом Синюткою

Вівторок, 27 жовтня 2020, 13:05
Зазначимо, що один із львівських телеканалів уже намагався провести дебати між головними претендентами на крісло мера, але Садовий на них не прийшов
Поки чинний мер Львова Садовий вирішив дебатувати із своїм опонентом Олегом Синюткою

Уже після проведення першого туру виборів міського голови Львова і після того, як стали відомі провальні для Андрія Садового результати голосування львів’ян на виборах до Львівської міської ради, де «Самопоміч» буде мати тільки 17 голосів, чинний мер Львова вирішив повідомити про готовність до дебатів із своїм екс-першим заступником і екс-«губернатором» Львівщини Олегом Синюткою. Про це сам Садовий написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook».

«А тепер про дебати. В другому турі, коли відомі два фіналісти, вони, безумовно, повинні відбутись. Я готовий до спілкування зі своїм опонентом. Сподіваюсь, пан Синютка також готовий до конструктивної розмови, а не того, що ми бачили впродовж останніх місяців», – написав Садовий.

Садовий пригадав, як 5 років тому в другому турі виборів дебатував із Русланом Кошулинським.

«Тоді дебати організував нейтральний майданчик –  Суспільне телебачення. Мене такий формат влаштовує», – додав Садовий. За словами Садового, «Суспільне телебачення» його цілком влаштовує як місце дебатів. Водночас, він зазначив, що місце і час їх проведення варто обговорити.

Зазначимо, що на минулому тижні один із львівських телеканалів намагався провести дебати між ключовими кандидатами на посаду міського голови Львова – Андрієм Садовим і Олегом Синюткою. Ці дебати поки-що чинний міський голова Львова Андрій Садовий проігнорував. В той час, екс-«губернатор» Львівщини Олег Синютка на ці дебати прийшов і висловив жаль, що не зміг подискутувати із опонентом.

Зазначимо, що результати виборів до міської ради невтішні для політичної партії міського голови Львова Андрія Садового «Самопоміч». Ця політична партія матиме лише 17 депутатів, в той час, як «Європейська Солідарність» матиме 27 мандатів. Для створення більшості у новому складі Львівської міської ради «Європейській солідарності» достатньо буде домовитися про коаліцію із політичною партією «Варта» Ігоря Зінкевича та Валерія Веремчука, яка отримає в новому складі ради 7 мандатів. Коаліція матиме 34 голоси, чого повністю достаньо для прийняття рішень. Зазначимо, що ВО «Свобода» декларує свою опозиційність до чинного міського голови Львова Андрія Садового із 2010 року.

comments powered by HyperComments