Будівництво нового шляхопроводу над коліями на вулиці Шевченка у Львові обійдеться майже в 38 мільйонів гривень

Четвер, 1 жовтня 2020, 11:53
Вартість будівництва визначилася на електронному аукціоні, який відбувся у понеділок, 28 вересня. Переможцем тендеру стало ТзОВ «РБП «Транс-мост»
Будівництво нового шляхопроводу над коліями на вулиці Шевченка у Львові обійдеться майже в 38 мільйонів гривень

Завершується тендерна процедура із визначення підрядника, який буде будувати новий шляхопровід над залізничними коліями перегону Львів – Підзамче на перехресті вулиці Омеляна Ковча. Тендер було оголошено 8 вересня 2020 року – оголошення під № UA-2020-09-08-005503-c було опубліковано ЛКП «Львівавтодор» у системі публічних закупівель «Прозорро». Очікувана вартість закупівлі робіт із будівництва нового шляхопроводу була визначена у 40 мільйонів 161 тисячу 240 гривень.

Пропозиції від потенційних підрядників ЛКП «Львівавтодор» приймало до 25 вересня поточного року. Електронний аукціон, який і визначив переможця тендеру, відбувся 28 вересня 2020 року о 12:46.

Як свідчить опублікований на «Прозорро» реєстр пропозицій, заявки на участь у тендері подали три компанії: ТзОВ «РБП «Транс-Мост», яке зареєстровано у селі Ратнів Волинської області»; ТзОВ «Онур Конструктіон Інтернешнл» із офісом у Львові та ТзОВ «Спецпромпроект», яка зареєстрована у Києві.

Найнижчу вартість робіт із будівництва шляхопроводу на вулиці Шевченка встановила волинська компанія ТзОВ «РБП «Транс-Мост» – 37 мільйонів 955 тисяч гривень. У процесі електронного аукціону компанія не змінювала ціну пропозиції, відповідно вона і має стати переможцем тендеру відповідно до українського тендерного законодавства – принаймні наразі саме ця компанія названа переможцем у протоколі розкриття.

Що ж до інших учасників тендеру, то ТзОВ «Онур» початково оцінило вартість будівництва шляхопроводу в 39,5 мільйонів гривень, але в процесі електронного аукціону знизило ціну на майже 201 тисячу гривень – до 39 мільйонів 299 тисяч 190 гривень. Компанія ТзОВ «Спецпромпроект» спочатку встановила ціну будівництва шляхопроводу в 40 мільйонів 111 тисяч 516 гривень і 16 копійок, а потім знизила її до 39 мільйонів 499 тисяч гривень.

Наразі тендерний комітет ЛКП «Львівавтодор» не визначився із визначенням переможця тендеру.

comments powered by HyperComments