У Луцьку небайдужі фанати виготовили маршрутні таблички для тролейбусів

Понеділок, 28 вересня 2020, 16:17
Нові маршрутні таблиці отримали тролейбуси, що курсують на маршрутах № 1, 2, 15 і 15а
У Луцьку небайдужі фанати виготовили маршрутні таблички для тролейбусів

У Луцьку місцеві фанати електротранспорту вирішили допомогти місцевому КП «Луцьке підприємство електротранспорту» і самотужки виготовили нові маршрутні таблички для тролейбусів, які курсують на маршрутах № 1, 2, 15 і 15а. Про це у фейсбук-спільноті «Громадський транспорт Луцька» повідомив її адміністратор Андрій Сасюк.

За словами Андрія, багато маршрутних таблиць, які використовуються в луцькому електротранспорті, зроблені неякісно (замалий шрифт для номера, дрібний текст). Крім того часто на тролейбусах іноді використовуються маршрутні таблиці із старим варіантом маршруту.

Зауважимо, що у Львові під час проведення капітально-відновлювальних ремонтів електротранспорту в 2016 – 17 роках ЛКП «Львівелектротранс» встановлювало маршрутовказівники номера маршруту власної конструкції. Крім того на кількох трамваях і тролейбусах було встановлено повнотекстові маршрутовказівники, які показували не лише номер маршруту, але й назви кінцевих зупинок. Але останнім часом на трамваї і тролейбуси, що виходять із ремонту, електронні маршрутовказівники теж не встановлюють.

comments powered by HyperComments