На Львівщині скаржаться на стан автодороги Львів – Рава-Руська

Понеділок, 21 вересня 2020, 16:13
За словами дописувача фейсбук-спільноти «Варта 1» Андрія Троця, на автодорозі з’явилася колійність, відповідно авто водить і кидає по всій дорозі
На Львівщині скаржаться на стан автодороги Львів – Рава-Руська

Автомобіліст Андрій Троць обурений станом дорожнього покриття на автотрасі Львів – Рава-Руська. Особливо він нарікає на частину об’їзної дороги міста Жовкви иа ділянку Воля-Висоцька – Пили. Своє обурення він висловив у фейсбук-спільноті «Варта 1».

Шановні друзі! Хто знає і може пояснити що сталося з дорожнім покриттям траса Львів – Рава-Руська? А саме: частина об’їзної дороги міста Жовква і відрізок Воля-Висоцька – Пили! Яке чудо таке натворило?

Я все ще думав, що там буде додатковий шар але ні! Вчора нанесли розмітку! Це вже не дорога,це аварійний напрямок! Авто водить і кидає по всій дорозі оскільки велика колійність! Це небезпечні частини дороги!

А що буде зимою? Будемо ставити хрести? Будьте уважні! Куди звертатись? І для чого було зіпсовано ці частини дороги? Як на мене це просто відмили кошти», – написав Андрій Троць і додав світлини автодороги Львів – Рава-Руська.

comments powered by HyperComments