Тролейбус по Хуторівці до ринку «Шувар» у Львові запустять у жовтні

П'ятниця, 18 вересня 2020, 19:36
Відкриття нової тролейбусної лінії вирішили наблизити до місцевих виборів
Тролейбус по Хуторівці до ринку «Шувар» у Львові запустять у жовтні

Сьогодні зранку на радіо «Люкс ФМ» мер Львова Андрій Садовий розповідав про завершення реконструкції вулиці Хуторівки – тут учора відкрили рух транспорту. Наразі підрядник іще маж нанести розмітку, в тому числі – виділити смугу для руху маршрутного транспорту, по якій будуть курсувати тролейбуси.

«По Хуторівці вже машини поїхали, хоча там ще є певний об'єм робіт. Там ще треба буде висадити дерева, ще підлатати ситуацію по з'їздах з самої Хуторівки. Ну, і в жовтні плануємо пускати там тролейбус», – розповів Садовий.

Зазначимо, що асфальтування вулиці Хуторівки повністю завершили 17 вересня, тому її уже відкрили для проїзду із двох сторін. У найближчі два тижні підрядник іще має завершити асфальтування вело доріжок і облаштування хідників. Запуск тролейбусної лінії має відбутися до кінця жовтня.

За повідомленням Львівської міської ради до ринку «Шувар» курсуватиме  тролейбусний маршрут із вулиці Наукової до проспекту Червоної Калини. В той же час, у «Львівелектротрансі» повідомляли про те, що до «Шувару» курсуватиме тролейбусний маршрут № 23 із вулиці Ряшівської.

comments powered by HyperComments