До вас українці з Китаю прийдуть тільки разом з Президентом: Синютку закликали не панікувати через коронавірус

Вівторок, 18 лютого 2020, 17:16
Екс-голову Львівської ОДА, нардепа від «Європейської Солідарності» Олега Синютку закликають «не розганяти паніку» в області щодо коронавірусу.
До вас українці з Китаю прийдуть тільки разом з Президентом: Синютку закликали не панікувати через коронавірус

Про це написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook львівський депутат від «Слуги народу» Ростислав Тістик

«Два дні поспіль екс-голова ЛОДА Олег Синютка (Oleg Synyutka)розганяє паніку в області. Безвідповідальна заява з провокативним заголовком "Львівщина може стати епіцентром біологічної небезпеки?" сіє паніку серед громадян. Олег Синютка (Oleg Synyutka)не потрібно панікувати! До Вас в гості наші співвітчизники, що повернуться з Китаю, попадуть хіба з Президентом», - написав він.

Нагадаємо,18 лютого Рада національної безпеки і оборони України на засіданні під головуванням Президента Володимира Зеленського розглянула готовність нашої держави зустріти українських громадян з китайського міста Ухань, де зафіксовано спалах захворювання на коронавірус.

Як пише WestNews, на брифінгу Володимир Зеленський заявив: «І я хочу звернутися до деяких політичних партій, які звертаються до людей, - ми цю інформацію знаємо завдяки правоохоронним органам, - звертаються до місцевих мешканців і підбурюють їх перекривати дороги. Ми з вами повинні розуміти - ми забираємо своїх громадян. А з приводу цих політичних «товаріщей» хочу сказати правду: якщо будете перекривати дороги і підбурювати людей, ми привеземо всіх наших громадян - а ми обов'язково їх привеземо додому, тому що це наш конституційний і просто людський обов'язок, - і я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу в їхні особняки»

 

comments powered by HyperComments