На Волині бійці АТО вивісили банер з жорстким зверненням в сторону Порошенка, поки він в Чернігові виступав під крики «Ганьба!»

Середа, 13 березня 2019, 23:34
«Ти став президентом на крові наших бійців. Волинь такого не пробачає!», - сказано на банері.
На Волині бійці АТО вивісили банер з жорстким зверненням в сторону Порошенка, поки він в Чернігові виступав під крики «Ганьба!»

За останні тижні кількість спонтанних чи запланованих акцій протесту проти президента Порошенка зростає в геометричній прогресії. У Черкасах та Житомирі до президента з незручними питаннями намагалися пробитися ветерани російсько-української війни, а в Олександрії та Запоріжжі Порошенко навіть відповідав на такі запитання рукоприкладством до дівчат! Сьогодні ж, під час візиту до Чернігова, Порошенка зустрічали коридором ганьби та вигуками «У відставку!». Причому, хоча акція й була однією з акцій Нацкорпусу проти Порошенка через ігнорування справи Гладковських, місцеві мешканці теж долучилися до неприємних вітань в сторону Порошенка. Сам президент навіть встиг невпевнено сказати націоналістам, що він їх не боїться і не дасть їм «дестабілізувати ситуацію в країні». Хоча від цих слів кількість людей на його виступі, яких впускали за запрошеннями(серед нихз більшість – бюджетники), не збільшилася.

 

В той же час у центрі Луцька, на одній з найвищих будівель, вивісили банер: «Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили. Волинь такого не пробачає!». Кришталево зрозуміло, кому адресоване гнівне послання. Нагадаємо, що 51-а бригада серйозно постраждала під час обстрілу Волновахи - втрати склали 17 чоловік. Тоді комбриг просив керівництво перенести блокпост, але його не послухали. В результаті комбрига зробили винним у інциденті, хоча він сам отримав поранення, витягуючи ранених. До кінця 2014 року 51-у бригаду розформували.

Нагадаємо, що в суботу, 16 березня, у Києві відбудеться чергова акція Нацкорпусу в рамках кампанії «Свинарчуків Порошенка за грати!».

comments powered by HyperComments