Зеленський поїхав на Донбас

Четвер, 8 квітня 2021, 12:01
В рамках робочої поїздки на Донеччину, Президент України побуває на передовій
Зеленський поїхав на Донбас

У четвер 8 квітня 2021 року Президент України Володимир Зеленський поїхав із робочою поїздкою на Донбас, в тому числі він відвідає передову. Про це повідомили у прес-службі Президента України.

Заплановано, що Глава Держави відвідає передові позиції, де останнім часом систематично порушується режим всеосяжного та сталого припинення вогню, і де внаслідок ворожих обстрілів загинули та були поранені українські захисники. Володимир Зеленський, як верховний головнокомандувач, поспілкується з військовими, щоб підтримати бойовий дух захисників.

У своєму Твіттері Арезидент також висловив співчуття з приводу загибелі 22-річного бійця на фронті. Зеленський наголосив, що Україні потрібен мир, і країна робитиме все, щоб його досягти.

Прес-секретар Президента Юлія Мендель наголосила, що «графік президента ніколи не розголошується наперед, оскільки це питання безпеки». Особливо, коли йдеться про поїздку на Донбас. Матеріали щодо відвідин передової обіцяють надати пізніше.

«Намагання дізнатися місце перебування президента та делегації на Донбасі ставить журналістський матеріал вище за безпеку, фактично стаття перетворюється на керівництво до дії для ворога.

Усі матеріали прес-служба надаватиме у звичному режимі. Будь ласка, стежте за офіційними каналами поширення інформації та залишаймося на зв’язку», – повідомила Юлія Мендель.

comments powered by HyperComments