Жовківська ЦРЛ на Львівщині почала приймати недужих на COVID-19

Четвер, 30 липня 2020, 11:06
На стаціонарному лікуванні у Жовківській центральній районній лікарні перебуває уже 22 пацієнти
Жовківська ЦРЛ на Львівщині почала приймати недужих на COVID-19

У Львівській області іще одна лікарня почала приймати пацієнтів, які нездужають на коронавірус. Це випливає із статистики госпіталізації пацієнтів із COVID-19, яку опублікувала прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Отож, у опублікованій у ЛОДА статистиці зазначено, що станом на ранок 30 липня 2020 року в Жовківській центральній районній лікарні уже перебуває 22 пацієнти із приводу коронавірусу.

Зазначимо, що Жовківська центральна районна лікарня була включена у перелік лікарень, які приймають недужих на COVID-19 у кінці червня 2020 року. Як повідомляла «Справжня Варта», у Жовківській ЦРЛ перебувала породілля, яка нездужала на COVID-19, але, нажаль, померла.

Наприкінці зазначимо, що Жовківський район Львівської області прилягає до обласного центру, в якому недужих на COVID-19 приймає три лікарні, у яких загалом є 720 ліжко-місць для «ковідних» пацієнтів – це 1-ша і 8-ма міські клінічні лікарні та Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги. Іще у двох лікарнях – 4-ій та 5-ій міських для хворих на COVID-19 зарезервовано іще 200 місць. Станом на ранок четверга 30 липня 2020 року на стаціонарному лікуванні в комунальних лікарнях міста Львова перебувало 222 пацієнти, отож лікарні Львова були заповнені «ковідними» пацієнтами лише на 30,83%. Вочевидь, мерія Львова не хоче приймати на вільні місця у комунальних лікарнях мешканців області. Хоча в обласних лікарнях лікується багато львів’ян, зокрема у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні із 190 стаціонарних пацієнтів із COVID-19 121 мешканець міста Львова (63,7% від усіх госпіталізованих).

comments powered by HyperComments