Цього учбового року львівські школярі вже не повернуться за парти - мерія

Вівторок, 28 квітня 2020, 15:17
Міські школи Львову розробляють механізм завершення навчання для своїх учнів. Натомість щодо організації ЗНО для випускників 11 класів уніфіковане рішення прийматиме Міністерство освіти.
Цього учбового року львівські школярі вже не повернуться за парти - мерія

Про це сьогодні, звітуючи про роботу в час карантину, розповіла очільниця міського штабу протидії COVID-19 Галина Слічна, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Усім будуть скеровані алгоритми роботи після завершення року, зокрема — як ми виставлятимемо оцінки. Щодо 11-класників: думаю, ситуація рухатиметься у двох напрямах. Якщо будуть послаблення і в червні з’явиться можливість виходити до школи, то 11-класникам для консультації будемо організовувати такі заняття. Можливо, в червні буде проведено ЗНО — це перший варіант. Також розглядається інший — у серпні. Відповідно, вступна кампанія буде зміщена. Ця ситуація поки не до кінця визначена на рівні держави», — зазначила Слічна.

Також, за словами посадовиці, 30 квітня стартуватиме онлайн-прийом документів на вступ до 1 класу.

«Також залишаємо час на серпень для тих, хто не матиме можливості подати онлайн. Такі батьки зможуть зробити це після карантину», — додала Галина Слічна.

comments powered by HyperComments