У Львові на хабарі затримано представника фінансової компанії (ФОТО)

Четвер, 1 серпня 2019, 14:23
За 10 тисяч доларів співробітник компанії, яка здійснює діяльність у сфері фінансових послуг та будівництва, обіцяв сприяти отриманню дозвільних документів для функціонування ломбардів
У Львові на хабарі затримано представника фінансової компанії (ФОТО)

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівській області, зловмисника затримали «на гарячому» при отриманні частини грошей, а саме 5 тисяч доларів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі  на  строк  від трьох до восьми років з конфіскацією майна .

Досудове розслідування триває.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, у Львові судитимуть 2 поліцейських, які продавали наркотики та брали хабарі. Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника відділу Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Львівській області та старшого оперуповноваженого цього ж управління, які у січні цього року незаконно зберігали, перевозили з метою збуту та продали львів’янину наркотичний засіб «героїн» у особливо великих розмірах. За такі «послуги» один із правоохоронців вимагав та отримав 6,5 тис доларів США та 16 тис грн.

У червні львівська СБУ викрила у систематичному вимаганні хабарів заступника начальника одного відділів Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.Підполковник служби цивільного захисту налагодив механізм отримання грошей від місцевих підприємців за сприяння у безперешкодному отриманні дозвільних документів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments