Цивільний Корпус “АЗОВ” Львівщина

Понеділок, 2 січня 2017, 03:04

Мета організації:

ЦК “АЗОВ” Львівщина є складовою ЦК “АЗОВ”. ЦК “АЗОВ” Львівщина – громадська організація, активісти та учасники якої є громадянами, котрі хочуть боронити рідні міста від проявів сеператизму та допомогати бійцям на східному фронті. 

ЦК АЗОВ Львівщина стоїть на принципах і світоглядних цінностях українського націоналізму та державного патріотизму. Через ідейний та фізичний гарт членства, практично втілюючи в життя праву ідею, формує нових активних вольових особистостей – творців майбутньої Великої України. Наше безпосереднє завдання: зберігаючи й боронячи Батьківщину, ствердити, посилити і дати розквіт Українській Nації та Державі. 

Види діяльності:

1. Екологічний корпус:

Облаштування реабілітаційних центрів, собачих притулків. Прибирання парків. Висадження дерев.

2. Спортивний корпус:

Спортивне виховання молоді, створення спортзалів, проведення безкоштовних тренувань для всіх бажаючих. Організація турнірів “Сильна Нація” .

3. Волонтерський корпус:

Збирання і передача військової амуніції , ліків, продуктів харчування та продуктів першої необхідності на східний фронт.

4. Ідеологічний відділ:

Дискусійний клуб ,лекторій, бібліотека, кінозал.
 

Благодійна діяльність:

Проведення благодійного аукціону, участь в аукціоні побачень.


Громадська активність:

Патрулювання з метою забезпечення громадського порядку, забезпечення громадського порядку в місцях великого скупчення людей, публічні акції, мітинги, пікетування, агітація і пропаганда,  військово - спортивні вишколи, наукові лекції, семінари та прес-конференції, боротьба з різними антисоціальними та антинаціональними елементами. 

Дата заснування: 05.03.2016 р.
Телефон: +38(093) 718 3408
Email: [email protected]

comments powered by HyperComments