Львівська обласна рада розгляне бюджет 22 грудня

Олег Довганик  |  Четвер, 15 грудня 2016, 14:27
Чергова сесія відбудеться 27 грудня
Львівська обласна рада розгляне бюджет 22 грудня

У четвер, 22 грудня, відбудеться V позачергова сесія Львівської обласної ради. На ній депутатський корпус розглядатиме обласний бюджет на 2017 рік.

Таке рішення прийняли під час засідання президії, повідомляє прес-служба облради.

Як зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, зараз в обласній раді проходять  засідання профільних комісій з обговорення проекту обласного бюджету.

«Затверджено графік заслуховувань головного кошторису області, - повідомив Олександр Ганущин. – Опісля цього, відбудуться його громадські обговорення і відтак затвердження на сесії обласної ради».

Додамо, громадські слухання відбудуться у вівторок, 20 грудня.

Окрім того, депутати затвердили дату скликання VI чергової сесії обласної ради. Вона відбудеться 27 грудня. На ній розглянуть більше 40 питань.  З січня, рада розпочне роботу над обласними програмами.

Також під час президії було затверджено склад журі з присудження обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури. 

Довідка:

З графіком слухань профільними комісіями проекту обласного бюджету ви можете ознайомитись за посиланням: http://www.oblrada.lviv.ua/news.php?news/1312/group/16

comments powered by HyperComments